top of page
Home: Welcome

Ontdek het aanbod

1 : 1 coaching & therapie

Heb jij bepaalde (levens)vragen of thema's waarop jij botst, en waarin jij verandering wil?

Wil jij groeien en vooruit blikken?

Dan is integratieve coaching en therapie bij BLOOM iets voor jou! 
Een traject volledig op maat van jouw vragen en noden, vanuit verschillende invalshoeken: mindset, mindfulness, ervaringsgerichte en beeldende therapie.
 

 

​​​

 

Najaar 2021: er worden geen nieuwe trajecten opgestart

 

Online programma

Wil jij jouw energie boosten?
Voel je je vaak uitgeput, uit balans, overspannen?

Focus&Glow - Boost mijn energie
is een 12-weken online programma om jouw energie te boosten!

Het bestaat uit een werkboek, video's (en coaching). 
Dit programma is een bundeling van werkbare methodieken en vragen in thema's zoals stress, burn-out, werk-privébalans, grenzen ...

 

 
Ontdek hier en start nu!

Workshops

Ga jij graag op pad, in kleine groep, rond thema's zoals zelfzorg, stress & loslaten, mindfulness...
Dan zijn de workshops bij BLOOM iets voor jou.

In 2021 gingen volgende workshops door: 

Mindful natuurwandeling

Een wandeling in verbinding met jezelf, de natuur, jouw lichaam.
Voor wie wil onthaasten, ontspannen, loslaten en verbinden met zichzelf.Slow Self Care Sunday
Een hele dag in het teken van kiezen voor jezelf, zelfzorg en vertragen, met sessies mindset & mindfulness, journaling & yin yoga. 
2022: Nieuwe workshops worden binnenkort aangekondigd!
 

Life Coach

KIES VOOR
JEZELF, CREËER
JOUW GELUK!

Volg je hart en leef het leven zoals jij wilt:
vol energie, in balans, met veel zelfliefde! 

Waarom kiezen voor

                       ?  

Bloom

Ik ben Shannen, oprichtster van BLOOM. In 2018 startte ik mijn eigen praktijk, vanuit een duidelijke missie: vrouwen in hun kracht zetten om te groeien!
 


    


Met mijn 3 jaar ervaring in coaching, eigen persoonlijke ervaringen en een blijvend bijscholen, heb ik het vertrouwen te zeggen dat je bij BLOOM een uniek en persoonlijk traject aangaat, waarin jij groeit en openbloeit.

Alle coachingstrajecten, programma's of workshops hebben één iets gemeen:

jouw persoonlijke groei en geluk boosten, zodat jij het leven leeft zoals jij wil!
Vol energie, in balans, met veel zelfliefde! 

KIES VOOR JEZELF, CREËER JOUW GELUK!


Mijn coachees zeggen mij vaak dat ik zeer betrokken en warm ben, ze voelen zich op hun gemak bij mij. Dit is wat ik jou ook wil geven: een veilig plekje waar jij zaken rustig kan ordenen, ruimte geven en een weg zoeken om verder te groeien.

 

Mijn missie vertrekt vanuit wat mijn hart breekt:     

Mijn hart breekt als ik zie dat jij zaken in jouw leven ondergaat, zaken die jij anders wilt, maar niet aanpakt uit angst of ongeloof in jezelf.      

Mijn hart breekt als ik jou hoor jezelf verloochenen,
jouw verlangens negeren en wegstoppen.


Mijn hart breekt als ik het potentieel, de kracht en de schoonheid zie in jou, maar jij dit zelf niet ziet.

Soul Studio Shannen-135.jpg

Jij bent jij.
Dat is jouw superkracht.

Wat zeggen mijn coachees?

Sharon, 1:1 coaching

"Het was voor mij een hele stap om hulp te zoeken. Toen ik de aanpak van Shannen leerde kennen kon het mij wel overtuigen. 

Wat mij vooral aansprak was het feit dat de antwoorden uit jezelf moeten komen. Ze is een coach die aan de zijlijn staat en de nodige duwtjes en inzichten geeft om het beste uit jezelf te halen. 

En effectief, doorheen de sessies werd ik mij meer bewust van mijn valkuilen.
De soms kleine tips of inzichten van Shannen brachten grote veranderingen teweeg, waardoor ik beter georganiseerd ben, sterker in mijn schoenen sta en meer geloof in mezelf." 

Heleen, 1:1 coaching

"Lifecoaching, kijken naar de toekomst in plaats van te focussen op het verleden. Exact wat ik nodig had toen er in mijn leven heel veel veranderingen tegelijk op mij afkwamen. Ik wou vooruit gaan, maar het lukte me maar niet op mezelf. Het was een opluchting om de dingen waarmee ik het op dat moment moeilijk mee had, te kunnen delen met iemand die me niet persoonlijk kende en op deze manier heel objectief kon luisteren naar mijn gevoelens en gedachten. Shannen's luisterend oor en gerichte vragen hielpen me enorm veel vooruit. Ik kijk weer met volle goesting naar de toekomst! De kleine puntjes waar we samen aan werkten, maken vandaag nog steeds een groot verschil."

"Het traject gaf me, mede door de methodieken die Shannen gebruikt, veel inzichten. Ze slaagde erin me uit te dagen en verder te kijken dan het vertrouwde. Als hulpverlener had ik schrik dat ik onvoldoende uitgedaagd ging worden, maar Shannen ging daar positief mee om. Ook de opvolging, na het traject, doet deugd. Je hebt het gevoel zeker nog terecht te kunnen voor extra vragen, aftoetsen van vacatures,...

Bedankt!"

Annelien, 1:1 coaching

Ann, 1:1 coaching

"Het was voor mij een heel aangenaam traject met Shannen.
Je mogelijkheden/talenten worden mooi in beeld gebracht.
Een praktische leidraad voor het (her)oriënteren van je professionele loopbaan.
Je krijgt handige tips met een duidelijk(er) zicht op wie je bent, voor wie je eigenlijk in wezen staat, waar je je met je talenten kan inzetten in de arbeidsmarkt, rekening houdend met je ware capaciteiten, met de persoon achter je cv.
Zaken die je soms misschien onbewust reeds wist, komen door de interactieve gesprekken en testen heel helder naar de oppervlakte.
Handige tools waarmee je meteen aan de slag kan.
Een absolute aanrader!"

Heidi, Mindful Natuurwandeling

"De mindful wandeling heeft me rust gebracht, één met de natuur, de geuren van de vochtige grond en de bladeren aan de bomen, grassen, bloemen. De aandacht ging naar de kleine dingen die we anders als normaal beschouwen en soms niet zien.

 

Ik voel me rustig door de ademhalingsoefeningen. De druk op mijn borst is veel minder door de stress die ik de afgelopen maanden heb opgebouwd. Dit zal ik zeker dagelijks gebruiken. Voel dat het me deugd doet.

 

Ik zou die zeker en vast aanraden,  het is een andere manier van beleven, luisteren naar de vogels, de lichte bries die je voelt, spelende kinderen.

 

Je hebt een zachte en rustige stem. Dit maakt een mens kalm."

Lisa, Focus&Glow

"Voordat ik het traject startte, voelde ik mij vaak moe en leeg. Geen energie om nog dingen te ondernemen. De focus lag op werken i.p.v. op tijd te ontspannen zodat mijn energie weer werd opgeladen. Tijdens het traject leerde ik meer rustmomenten in te plannen zodat er meer balans was. De gerichte oefeningen leren je stilstaan bij je gevoelens en gedachten en hoe je je gedragingen kan aanpassen. De oefeningen doen je meer reflecteren hoe je een betere balans kan behouden. Ikzelf heb door middel van ochtend-en avondrituelen en rustmomenten doorheen de dag al wat minder chaos in mijn hoofd. Ik kan al beter prioriteiten leggen, wat meer structuur en balans geeft. Ik hoef niet alles te doen, we leggen onbewust vaak de lat te hoog. We blijven bezig en hebben altijd iets te doen. Stap per stap probeer ik meer stil te staan bij wat mijn lichaam aangeeft, welke signalen er zijn. Ik leer meer en meer mijn grenzen kennen en hoe belangrijk het is die niet te overschrijden. Anders voel ik mij mentaal en lichamelijk moe. Het is je letterlijk bewust worden van je lichaam, gedachten en gevoelens."

Home: Product

Contact

Wil jij meteen aan de slag?

Wil jij de mogelijkheden verkennen?
Vul dan het contactformulier in, of bel/mail mij.

Shannen De Bruycker
info@bloom-lifecoaching.com
+32 (0)477 20 41 28
Zonnekring 15, 8500 Kortrijk

logo copy light light.jpg
bottom of page