top of page
230514-YVA06651.jpg

Unplug
&
(Re)connect.

Hé jij, soulful ondernemer

Dat het ondernemerschap soms een bumpy ride kan zijn, eentje waarin je je soms alleen voelt, en soms eens durft te flirten met je persoonlijke grenzen, dat is voor velen bekend. Ik ken die uitdaging persoonlijk, en ik zie het bij velen in mijn ondernemersnetwerk en bij mijn klanten. 
 

Ken jij dat gevoel, van zoekende zijn in het evenwicht tussen 'doen/vuur/gaan' en
'zijn/vertragen/rust'? En verlang jij naar vrijheid, en meer specifiek:
innerlijke rust, keuzevrijheid in doen en laten en unpluggen zonder schuldgevoel?


Say no more. Ik geloof in de kracht van unpluggen en verbinden: verbinden met jezelf, verbinden met de essentie van jouw mens-zijn en verbinden met andere like-minded gedreven ondernemers... Welkom!
 

Unplug from busy/iness.
(Re)connect with yourself.
The balance of ambition and self-care
creates the fundament of enduring success.

You're invited

_ Maandag 25.03.'24

_ Entree: 19.30u
Warm welkom, met een glaasje

_ Inspirational talk: 19.45u-20.30u 
door Shannen, inner work expert en bezieler van Bloom

Ondernemerschap en vrijheid, het is dikwijls een complexe relatie. Het idee speelt veelal dat vrijheid automatisch zal voortvloeien uit 'je eigen baas zijn'. Echter blijkt dit niet, integendeel vaak. Hoe jij duurzaam kan ondernemen, op jouw voorwaarden, met ruimte & vrijheid, daar gaat deze talk over. Ik kan je alvast verklappen: Contact maken met je behoeftes, dat is een essential life skill. Laat je tijdens deze talk onderdompelen in de kracht van zelfzorg & inner work, met gerichte reflectievragen, een adempauze & visualisatie

_ Connected networking:  ... - 22.30u
Herkenning is verbindend en het ondernemerschap is geen solo ride. Een uitnodiging voor authentiek contact, met een hapje en drankje
 

_ Locatie: Bloom
Kom aan in de warme, huiselijke praktijk van Bloom: Zonnekring 15,
8500 Kortrijk


_ 30 euro, all-in

Exclusief event, met beperkte plaatsen, voor een no-brainer prijs

over Bloom & Inner Work

416425368_1995927450803965_7070869663508302411_n.jpg

ambitie + zelfzorg + verbinding
=
essentials voor duurzaam ondernemerschap

Dit event is voor jou:

_ Je ervaart de drive om ambitieus te ondernemen, maar niet ten koste van je welzijn.

_ Je verlangt naar een
stevige & duurzame leefstijl, waar zelfzorg een deel van uitmaakt, en je bent zoekende in hoe dit te combineren met jouw vuur in jouw ondernemerschap.

_ Je voelt de behoefte om met like-minded soulful ondernemers te
connecteren, die jouw uitdagingen begrijpen en die persoonlijke groei in het ondernemerschap als een must ervaren.
 


Naar binnen keren.
Introspectie en zelfkennis.
Integratie en transformatie.
Verantwoordelijkheid nemen voor.


Ik doe wat ik doe vanuit een streven naar een maatschappij waar meer ruimte is voor verbinding van mens tot mens, voor openlijk spreken over kwetsbaarheid, en waar zelfzorg centraal staat. 
 

Om 'een oplossing' te vinden voor wat binnenin onszelf gebeurt, moeten we naar binnen keren. De oplossing ligt niet buiten onszelf, niet bij de ander (of zijn advies), niet in afleiding.

Bij Bloom moet je niet zijn voor strategische business coaching of zuiver nuchtere mindset coaching. Diepgang, kwetsbaarheid en tools daarentegen, in het omgaan met persoonlijke thema’s (belemmerende verhalen en patronen, angsten, levensvraagstukken …) en alles mental wellbeing, daar zit mijn drive en expertise.

over Bloom & Inner Work

230514-YV208646-2.jpg

Psychotherapeut

Inner work expert

Mens

over Shannen

Kort na mijn Master studies in de menswetenschappen, richtte ik Bloom op vanuit een gedrevenheid en goesting om mensen te leren ontdekken wie ze zijn en waar hun hart naar verlangt.

Na meerdere jaren als ondernemer zijnde met imposter-gedachten, de zoektocht naar zingeving en vrijheid en een dreigende burn-out, gooide ik het roer om en koos ik resoluut om te ondernemen op mijn voorwaarden.

 

Ik geloof dat persoonlijke groei essentieel is om succesvol, vrij, licht en duurzaam te ondernemen. Zonder zelfsabotage, tonnen zelfkritiek of beperkende overtuigingen.

 

bottom of page