top of page
230514-YV208278.jpg

Limitless

Creëer jouw ultieme vrije leven
als mens, als CEO, without limits

 Limitless is your potential. Magnificent is your future.
- Gordon B. Hinckley

voor wie

Je bent een ambitieuze ondernemer en CEO van je bedrijf

Je hebt een
winstgevend bedrijf, wilde toekomstplannen en een missie om U tegen te zeggen


Je bent een leider, een durver, en je hebt een team of werkt met freelancers

Je bent je
bewust van je eigen persoonlijke thema's, triggers en valkuilen en je hebt dan ook al enig mindset - of inner work verzet om te staan waar jij nu staat
(in jouw leven, en met jouw onderneming)

Je ziet de waarde in van
investeren in je persoonlijke groei en mentale gezondheid. Hier zijn geen taboes voor jou. Je weet ook: ik wil niet afstevenen op een burn-out of mental breakdown.

 

& je verlangt naar limitless groei, durf, vrijheid om het ondernemerschap
te beleven zoals jij wil

en je ervaart ook dit in jouw leven...

Je bent in de eerste plaats ook een mens, van vlees en bloed, met jouw behoeftes, jouw emoties, jouw uitdagingen en verlangens. En omdat de ogen op jou gericht zijn, vanuit jouw klanten / jouw samenwerkingspartners / jouw team… en je een grote verantwoordelijkheid te dragen hebt, lijkt het alsof jij nooit eens kan zeggen: “Laat me even, ik heb het lastig.”

Het lijkt alsof het altijd maar meer, meer, meer moet. Een groter team, meer omzet, meer klanten, … maar je stelt je ook de vraag: Wanneer is goed, goed genoeg?

Ook al zette jij stappen en maakte jij groeisprongen, waar velen naar opkijken, ook jij kent jouw eigen comfortzone én dus ook daarbuiten ken jij soms ook paniek en doe je het bijna in je broek omdat het zo spannend is.

Uitdagingen en gebeurtenissen in jouw privéleven zoals de opvoeding van je kids, je relatie met je partner, het verlies van een dierbare… zijn ook aanwezig in jouw leven. Je leeft namelijk niet in een vacuüm. Dit is een heuse zoektocht, in combinatie met je onderneming en de rol die je daar vervult.

Je hebt een netwerk uitgebouwd, en toch ervaar je vaak eenzaamheid. Je mist een vertrouwenspersoon, waarbij je zowel als mens én als ondernemer bij terecht kan om je hart te luchten.

230514-YVA06971.jpg

Mag ik jouw limitless supporter, klankbord, veilige haven zijn én jou uitdagen naar de meest vrije versie van jezelf?

Dan is Limitless voor jou.

Wat zou je ervan denken, zo’n vertrouwenspersoon aan jouw zijde die Inner Work Expert én ondernemer is, en die jou - volledig op maat van jouw innerlijke behoeftes - kan bijstaan in jouw leven en jouw pad als ondernemer?

Want zoals jij heel goed beseft: het ondernemerschap is geen solo trip. Je hoeft het niet alleen te doen: je omringt je met de juiste personen. 

welke shift zal jij bereiken?


Jouw volle potentieel keer op keer overstijgen


Innerlijke rust & kracht ervaren in het mens-zijn, als ondernemer, als CEO, als partner, als ouder, als vriend...

Schrijven aan jouw toekomstverhaal v
anuit volle overgave & vertrouwen

tijdens het traject

Limitless dromen, voelen, denken, durven en doen

Als therapeut schep ik de omgeving om datgene wat jouw roept en wat jou nu nog belemmert zichtbaar te maken en te integreren

Transformatie en groei vanuit jouw diepste zijn
Via de therapeutische relatie - met de onvoorwaardelijke aandacht, steun en aanwezigheid van mij als therapeut, klankbord en veilige haven - worden ongeziene stappen gezet

hoe ziet het traject eruit?

Tijdens een traject van 12 maanden gaan we samen aan de slag:
 

  • LIVE KICK-OFF  |  2.5u  |  praktijk Bloom Kortrijk

 

  • 1:1 INNER WORK SESSIES  |  6 x halve dag incl. lunch  | praktijk Bloom  1:1 ONLINE INNER WORK SESSIES  |  6 x 1,5u 
     

  • 24/7 Whatsapp support + SOS calls (45 min.)
     

  • 4 ervaringsgerichte inner work sessies met experten in het vak, op maat van jouw noden (bijvoorbeeld: lichaamsgerichte healing, ritueel, familieopstelling...)

Ik ga all-in,
jij ook?

een investering
in jezelf

€9.599 of €850/maand  
vrijgesteld van BTW (vrij beroep)
 Bij Bloom moet je niet zijn voor strategische business coaching of zuiver nuchtere mindset coaching. Diepgang, kwetsbaarheid en tools daarentegen, in het omgaan met persoonlijke thema’s (belemmerende verhalen en patronen, angsten, levensvraagstukken … en alles mental wellbeing), daar zit mijn drive en expertise.

over Bloom

Psychotherapeut

Inner work expert

Mens

over Shannen

Kort na mijn Master studies in de pedagogische wetenschappen, richtte ik Bloom op vanuit een gedrevenheid en goesting om mensen te leren ontdekken wie ze zijn en waar hun hart naar verlangt.

Na meerdere jaren zelf ervaringsdeskundige te zijn als jonge ondernemer (in bijberoep) met imposter-gedachten, de zoektocht naar zingeving en vrijheid en een dreigende burn-out, gooide ik het roer om en koos ik resoluut voor mezelf en mijn eigen verlangens:
Full-time ondernemer zijn. Hier slaagde ik in met behulp van (business)coaching, psychotherapie en het postgraduaat tot Integratief Psychotherapeut (lees: een life-changing proces als mens en therapeut), alsook de steun van mijn levenspartner.

 

bottom of page