top of page
Soul Studio Shannen-23.jpg

 Loopbaancoaching 

Boost jouw werkgeluk

Je goed voelen op je job is belangrijk. Je brengt er tenslotte een groot deel van je dag (én leven) door. 
Soms ben je wel eens zoekende, voel je dat jouw job veel energie vergt of twijfel je of de job nog steeds bij je past.

Loopbaancoaching hoeft niet per se te leiden tot het vinden van een nieuwe job, integendeel. 
Bij loopbaancoaching bij BLOOM ligt de focus op meer werkgeluk, werkbaar werk of werkbalans. 

Wat is loopbaancoaching niet:
Een kant-en-klaar werkboek gecombineerd met een reeks testen waarbij jij het antwoord (op de vraag: “Welke job past bij mij?”) op een blaadje krijgt voorgeschoteld.

Groei-thema's

Ik wil niet veranderen van job, maar ik voel me niet gelukkig in mijn job / op mijn werkplek / na een werkdag / ...

Balans werk/privé  // Competentie- en talent management, kwaliteiten en valkuilen //  Dromen, verlangens en toekomstperspectief // Empowerment: eigen krachten versterken // Mentale veerkracht // Omgaan met spanningsvelden // Omgaan met stress en burn-out // Persoonlijke waarden, drijfveren en groei // Grenzen bewaken en neen zeggen // Jobcrafting // Wie ben ik en wat wil ik? // Zelfkennis en zelfinzicht // Werkbaar werk // Mindset // Ont-moeten // Zelfzorg // Verbinding met jezelf // ...

Aanpak

Mijn aanpak is proces- en doelgericht. Elk traject is uniek, afgestemd op jouw verwachting, vragen en behoeftes. Via verschillende methodieken gaan we samen op zoek naar antwoorden, naar rode draden, naar oplossingen. Gaande van gesprek tot ervaringsgerichte opdrachten, van visualisaties tot opstellingen.

Tijdens het coachingstraject worden jouw drijfveren, waarden en behoeftes en uitdagingen in kaart gebracht. Ook het blootleggen en onderzoeken van jouw professionele voorkeuren, jouw energiegevers, jouw energievreters… op professioneel vlak staat centraal tijdens dit traject.

Na het traject loopbaancoaching bezit je de tools en drive om jouw huidige job uit te oefenen zoals jij wil of een nieuwe job te vinden en te behouden.

 Loopbaancoaching 

Wil jij jouw werkgeluk boosten?

Dan is een traject loopbaancoaching iets voor jou!

• 1 : 1 coaching (in de praktijk / online)
• 7u coaching
• Traject op maat
• Betaal slechts €80 met de VDAB loopbaancheque

 


Erkend loopbaancoach, in samenwerking met loopbaancentrum Aures 

loopbaancheque logo1.jpg
aures .webp

Als werknemer in loondienst of zelfstandige kan je loopbaancoaching betalen met loopbaancheques.

Elke 6 jaar heb je recht op 7u coaching. Per loopbaancheque betaal je zelf slechts 40 euro, de rest betaalt de overheid.

Lees meer over loopbaancheques en of je hiervoor in aanmerking komt: https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding


 

Geen recht op de loopbaancheque? Dan bekijk ik graag met jou de opties.

 

Wat zeggen mijn coachees?

Sharon, 1:1 coaching

"Het was voor mij een hele stap om hulp te zoeken. Toen ik de aanpak van Shannen leerde kennen kon het mij wel overtuigen. 

Wat mij vooral aansprak was het feit dat de antwoorden uit jezelf moeten komen. Ze is een coach die aan de zijlijn staat en de nodige duwtjes en inzichten geeft om het beste uit jezelf te halen. 

En effectief, doorheen de sessies werd ik mij meer bewust van mijn valkuilen.
De soms kleine tips of inzichten van Shannen brachten grote veranderingen teweeg, waardoor ik beter georganiseerd ben, sterker in mijn schoenen sta en meer geloof in mezelf." 

"Het was voor mij een heel aangenaam traject met Shannen.
Je mogelijkheden/talenten worden mooi in beeld gebracht.
Een praktische leidraad voor het (her)oriënteren van je professionele loopbaan.
Je krijgt handige tips met een duidelijk(er) zicht op wie je bent, voor wie je eigenlijk in wezen staat, waar je je met je talenten kan inzetten in de arbeidsmarkt, rekening houdend met je ware capaciteiten, met de persoon achter je cv.
Zaken die je soms misschien onbewust reeds wist, komen door de interactieve gesprekken en testen heel helder naar de oppervlakte.
Handige tools waarmee je meteen aan de slag kan.
Een absolute aanrader!"

"Het traject gaf me, mede door de methodieken die Shannen gebruikt, veel inzichten. Ze slaagde erin me uit te dagen en verder te kijken dan het vertrouwde. Als hulpverlener had ik schrik dat ik onvoldoende uitgedaagd ging worden, maar Shannen ging daar positief mee om. Ook de opvolging, na het traject, doet deugd. Je hebt het gevoel zeker nog terecht te kunnen voor extra vragen, aftoetsen van vacatures,...

Bedankt!"

Annelien, 1:1 coaching

Ann, 1:1 coaching

bottom of page