Wat?
De focus ligt op jezelf en de verbinding met jezelf, en tegelijkertijd op jezelf in relatie en in verbinding met de ander.
De workshop wordt georganiseerd in twee avonden. Tijdens deze twee avonden neem je de tijd om met diepgang aan jezelf te werken, stil te staan bij wie je bent, wat jouw behoeften zijn en hoe je deze kunt vervullen. Tussen de twee avonden door, neem je de tijd om stil te staan bij wat jou raakt, wat binnenkomt, maak je de verbinding/vertaling van de eerste avond naar het dagelijks leven, … kortom reflectie- en oefentijd is de grote meerwaarde. Tijdens de tweede avond krijg je bijgevolg de kans om op zaken terug te komen waarop je gebotst bent, waarover je vragen hebt, …

Tijdens de workshop sta je stil bij jezelf en ga je in interactie met elkaar en word je bewust van hoe je voor jezelf kan zorgen, hoe je dicht bij jezelf kan blijven, hoe je zelfcompassie voor jezelf kan tonen in plaats van zelfkritiek, hoe je omgaat met je eigen kwetsbaarheid en hoe imperfectie daarin een plaatsje krijgt, hoe je kan loslaten en omgaan met piekeren, hoe je met de ander kan verbinden zonder jouw eigen behoeften te negeren…
Het streven van deze twee avonden is dat je met een vernieuwde blik huiswaarts gaat, waarbij de verbinding met jezelf voorop staat.

Door middel van de gerichte oefeningen, de uitwisseling en verhalen van de andere deelnemers, wil ik jullie aanzetten tot bewustwording, reflectie en groei in denken en doen. De interactie met de anderen kan zeer inspirerend zijn. Ook is er tijd om zelfstandig aan de slag te gaan met de oefeningen, waarbij ik als coach nabij ben voor persoonlijke vragen.

Kostprijs?
40 euro p.p (2 avonden)
Balpen, methodiekenbundel, drankje en versnapering inbegrepen.

Waar?
Praktijk BLOOM, te Wevelgem.

Inschrijven?
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@bloom-lifecoaching.com met in de onderwerpsregel 'Workshop XX-XX-XXXX '. Ik stuur jou daarna de verdere info en betalingsgegevens door. Inschrijving is pas definitief nadat ik de betaling ontvangen heb.