Wat?
De workshop 'Lief zijn voor jezelf' is een interactieve workshop waarbij de focus ligt op zelfzorg. Het uitgangspunt is de volgende: Lief zijn voor jezelf en houden van jezelf als voorwaarde tot positieve verandering.

Tijdens de workshop ga je in interactie met elkaar en word je bewust van wie je bent, wat je wil en wat jou gelukkig maakt én hoe je voor jezelf kan zorgen, hoe je dicht bij jezelf kan blijven, hoe je zelfcompassie voor jezelf kan tonen in plaats van zelfkritiek, hoe je omgaat met je eigen kwetsbaarheid en hoe imperfectie daarin een plaatsje krijgt, hoe je kan loslaten en omgaan met piekeren… Het streven van deze avond is dat je met een vernieuwde blik huiswaarts gaat, waarbij ‘goed genoeg’ voorop staat. Door middel van de gerichte oefeningen, de uitwisseling en verhalen van de deelnemers, wil ik jullie aanzetten tot bewustwording en reflectie. De interactie met de anderen kan zeer inspirerend zijn.

Kostprijs?
20 euro p.p.
Balpen, methodiekenbundel, drankje en versnaperingen zijn inbegrepen.

Waar?
Praktijk BLOOM, te Wevelgem.

Inschrijven?
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@bloom-lifecoaching.com met in de onderwerpsregel 'Workshop XX XX XXXX'. Ik stuur jou daarna de verdere info en betalingsgegevens door. Inschrijving is pas definitief nadat ik de betaling ontvangen heb.