Loopbaancoaching

Je bent niet jouw CV.

Bij loopbaancoaching is de loopbaanvraag dikwijls gericht op de CV. Studies, diploma's, vormingen, jobervaringen... Een bijhorende loopbaanvraag luidt bijgevolg "Met dit CV, welke andere jobs kan ik mogelijks nog doen?"

Echter, jij bent niet jouw CV. Bij BLOOM kijken we naar de persoon achter de CV. Er wordt ingezoomd op wie jij bent, hoe je jezelf ziet, wat jou drijft, wat jou energie geeft... ••• Mogelijke vragen kunnen ook zijn "Hoe kan ik -in mijn huidige job- omgaan met werkdruk/werkklimaat/

ontwikkelingen/rollen/verwachtingen/..."

Dit maakt coaching bij BLOOM uniek: een geïntegreerde aanpak van loopbaancoaching en life coaching✨ Denk je na over loopbaancoaching? Stuur me een mailtje via info@bloom-lifecoaching.com✉️

[Loopbaancoaching Vlaanderen - met VDAB loopbaancheques]

http://wwww.loopbaan-coaching-vlaanderen.be/team-view/shannen-de-bruycker/