top of page

De meerwaarde van mindfulness

Vorige week schreef ik kort iets over mindfulness en het principe van jouw 'aan-en uitknop', waarbij ik dit illustreerde met enkele, naar mijn gevoel, herkenbare voorbeelden. Zijn deze voorbeelden voor jou herkenbaar? Heb jij de handvaten toegepast? Vandaag iets meer over de meerwaarde van mindfulness.

• Je leert omgaan met stress, en ervaart hierdoor vaker minder het gevoel van stress. • Je creëert een goede werk-privébalans. • Je ervaart meer rust en ontspanning in jouw dagelijkse routine. • Je vindt plezier terug in de kleine alledaagse dingen, want jouw focus ligt op het hier en nu. • Je krijgt meer energie, want je 'verspilt' minder energie (stress). • Je krijgt een betere concentratie en focus. • Je wordt efficiënter en productiever in je werk/huishouden/... Deze thema's zijn ook vaak de focus binnen Life Coaching in jouw zoektocht naar wie jij bent, wat jij wil en wat jou gelukkig maakt. Wil jij graag op pad met een coach om hieraan te werken, contacteer mij dan.

Single Post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page