Stel dat je vannacht naar bed gaat...

Bij BLOOM Life Coaching is mijn aanpak o.a. oplossingsgericht en toekomstgericht. Dit houdt in dat we samen op zoek gaan naar jouw sterktes, naar de kleine stapjes richting een oplossing en dat wij een beeld vormen van hoe jouw toekomst er dient uit te zien zodat jij opnieuw sterk, gelukkig en vol energie in het leven staat.

Tijdens het coachingstraject is een mogelijke methodiek het stellen van de mirakelvraag:

"Stel dat je vannacht naar bed gaat, en je gaat slapen, zoals gewoonlijk, en tijdens de nacht gebeurt een mirakel en jouw grootste obstakel, jouw grootste zorg verdwijnt, de dingen waar jij op botst, geraken opgelost. Maar je slaapt, dus je weet niet dat het mirakel gebeurd is. Dus als je morgen wakker wordt, wat zal het eerste teken zijn dat jou vertelt dat het mirakel heeft plaatsgevonden? Hoe zal je de verandering merken? • Wat zal er anders zijn als het obstakel verdwenen is? • Welk verschil zal dat voor jou maken?

• Wat zal jij anders doen?

• Wat zullen de eerste kleine tekenen zijn die je merkt?" Wil jij graag met een coach aan de slag, ben jij benieuwd wat ik te bieden heb en wil jij samen met mij jouw traject van persoonlijke groei en zelfontwikkeling uitstippelen? Contacteer mij dan. Dit kan telefonisch, via mail of via het contactformulier op mijn website.