top of page

Volg je hart want dat klopt


Velen onder ons zullen dit advies wel al eens gekregen hebben wanneer ze op het punt staan bepaalde keuzes of beslissingen te maken in hun leven: "Volg je hart." Maar het is opvallend dat dit voor velen onder ons

helemaal niet zo evident is. Want hoe doe je dat, luisteren naar je hart? Jouw hart 'spreekt' op verschillende manieren; via gedachten, gevoelens, beelden, ideeën, fysieke sensaties of simpelweg een diep 'ik weet het gewoon'. Om deze bloot te leggen, bestaan tal van technieken. Hieronder krijg je er alvast twee in preview. Wil je, samen met een coach, investeren in jezelf en jouw hart leren volgen, contacteer mij dan. - Via meditatie: op deze manier breng je jouw rationele 'mind' tot rust waardoor je meer ruimte creëert voor wat jouw intuïtie of innerlijke kompas wil zeggen. Dit kan via ademhalingsoefeningen, bodyscan-oefening, yoga... - Via analyse van jouw huidige situatie: welke elementen in jouw leven geven jou een gevoel van voldoening, energie, geluk? Deze elementen kunnen informatie geven over wat jij echt wil, vanuit jouw hart. -

Single Post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page